Yotel Hotel Times Square

Yotel Hotel Times Square, budget hotel New York

Indien je een goedkoop budget hotel Times Square zoekt.

Verblijf tijdens je citytrip New York in Yotel Hotel Times Square.

New York is natuurlijk één van de interessantste steden ter wereld. Het heeft ook een goede reden dat ruim 200.000 Nederlanders jaarlijks in het vliegtuig stappen naar New York. In de stad New York kan jij overnachten in luxe hotel, budget hotels en hostels. Wij raden je aan om eens aandachtig te kijken naar het Yotel Hotel Times Square.

Yotel hotel Times Square terras in de avond

Vanaf 2011

Het hotel opende in 2011 zijn deuren en heeft zijn populariteit voornamelijk te danken aan de ideale locatie. De reiziger overnacht vlakbij Times Square en dat tegen een budgetprijs. Desondanks staat het Yotel Hotel Times Square wel bekend om zijn luxe, klantvriendelijkheid en fraaie interieur. Dit moderne budget hotel New York is erg succesvol. Het is dus verstandig om nu alvast online een hotelkamer te boeken in het Yotel Hotel Times Square.

CitizenM Hotel Times Square

Eerder schreven we over CitizenM Hotel Times Square. Ook een leuk budgethotel New York nabij Times Square.
Zeker ook een goed idee om als alleenstaande een hotelkamer met Kerst te boeken. Lees hier meer over alleenstaande reizen en Kerstmis.

CitizenM Hotel Times Square entree

Hotelkamers in Yotel Hotel Times Square

Het Yotel Hotel Times Square is gevestigd in een splinternieuw gebouw en heeft ervoor gekozen om zich te richten op moderne functies. Dat blijkt ook wel uit de mogelijkheden. De reiziger kan zichzelf inchecken en uitchecken, zonder dat er een medewerker aan te pas hoeft te komen. Natuurlijk zijn er wel medewerkers beschikbaar om de helpende hand te bieden, mocht dat nodig zijn.

De hotelkamers zijn compact ingericht en zijn compleet. De gast kan namelijk in een relatief kleine hotelkamer al zijn spullen kwijt en de kamers beschikken over airconditioning. Echter zijn de kamers bijzonder simpel gehouden, wat ervoor zorgt dat de prijzen laag kunnen blijven.

Yotel hotel Times Square hotelkamer

Faciliteiten in Yotel Hotel Times Square

Het Yotel Hotel Times Square heeft duidelijk zijn best gedaan op het gebied van faciliteiten. De hotelkamers zijn simpel, maar gelukkig zijn er nog voldoende andere mogelijkheden. Jij kan als reiziger bijvoorbeeld genieten van allerlei services, waaronder gratis koffie, thee en water. Daarnaast beschikt één volledige verdieping over een ruim restaurants, meerdere barretjes en een prachtig terras. Wij raden je zeker aan om een drankje te nuttigen op het terras en te genieten van een wonderbaarlijk uitzicht over de Amerikaanse wereldstad.

Yotel hotel Times Square fitness

Locatie

De locatie van het Yotel Hotel Times Square is ideaal voor alle soorten reizigers. Je loopt binnen enkele minuten al naar het populaire Times Square, waar jij naar hartenlust kan winkelen bij één van de bekende merken. Een echte aanrader is de M&M winkel. Daarnaast loop jij ook zo naar Central Park en kan je gemakkelijk een bezoekje brengen aan het Empire State Building. En ook de andere bezienswaardigheden in de stad zijn eenvoudig bereikbaar, aangezien alle metrolijnen vlak voor het hotel langskomen. Liefhebbers van theater en musical raden wij aan om een voorstelling bij te wonen op Broadway, bijvoorbeeld Harry Potter and the Cursed Child of het altijd vermakelijke Wicked.

Yotel hotel Times Square terras

Je kan een wandeling maken naar Rockefeller Center, een beroemd complex in het hartje van Manhattan. Het is mogelijk om de zogeheten ‘Rockefeller Center Tour’ te boeken. Een gids brengt je langs alle belangrijke plekken en zal je van alles vertellen over de historie van Rockefeller Center. De tour duurt slechts een uurtje, dus je kan daarna ook weer gewoon jouw avontuur vervolgen in New York.