The Manhattan At Times Square Hotel

The Manhattan At Times Square Hotel, budgethotel New York

Op zoek naar een budget hotel Times Square in New York? The Manhattan At Times Square Hotel is een goede optie. Een goedkoop en goed budget hotel New York City Manhattan.

Goedkoop overnachten in The Manhattan At Times Square Hotel

New York is een stad waar dromen werkelijkheid kunnen worden. De stad was al meermaals het middelpunt van een bekende televisieserie of film, waardoor er zeker gesproken kan worden van een iconisch stedentripbestemming. Je kan in de Amerikaanse wereldstad goedkoop gaan overnachten in het The Manhattan At Times Square Hotel.

The Manhattan At Times Square Hotel straat

De locatie van dit budget hotel New York is super

Dit bekende budget hotel New York is te vinden op een geweldige locatie en is de ideale uitvalsbasis voor een fijne citytrip New York. Je loopt binnen no-time naar Time Square, maar je kan ook een kalme wandeling maken door het beroemde Central Park. Qua eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden is er eveneens keuze genoeg. The Manhattan At Times Square Hotel is dan ook een prima en goedkoop hotel voor een onvergetelijke stedentrip.

The Manhattan At Times Square Hotel midden in het centrum

Meer budgethotels omgeving Times Square

Wil je weten welke budgethotels omgeving Times Square ook interessant zijn? Met wat geluk kan je er een last minute hotelkamer New York boeken.
The Pod Hotel 51
Yotel Hotel Times Square
Deze budgethotels New York zijn ook geschikt in het kader van een overnachting single stedentrip


Pluspunten van The Manhattan At Times Square Hotel

The Manhattan At Times Square Hotel kent de ligging als grootste pluspunt, aangezien je zal overnachten in een bruisende buurt vol met mogelijkheden. Hoewel dit goedkope hotel New York slechts drie sterren heeft, zal jij daar weinig van merken. Het is één van de beste drie sterren hotels in de stad. De kamers zijn tot de puntjes verzorgd en de bedden zijn van een hoge kwaliteit. Je kan dus genieten van een goede nachtrust en de volgende dag weer opgewekt en energiek de stad gaan verkennen.

The Manhattan At Times Square Hotel fitness

Faciliteiten Manhattan At Times Square Hotel

Een overnachting in het The Manhattan At Times Square Hotel is ideaal voor alle toeristen. Dat komt dus voornamelijk door de prominente locatie van het hotel. De faciliteiten zijn wat beperkter. In de zomermaanden kan er gebruik worden gemaakt van de airco in de kamer. Er is Wifi beschikbaar door het gehele hotel en op de kamer. Daarnaast kan jij even gaan ontspannen in de lounge en is er een bagageruimte beschikbaar. Eetgelegenheden zijn in de directe omgeving van het hotel te vinden.

Hotelkamers

Er zijn twee soorten hotelkamers beschikbaar in The Manhattan At Times Square Hotel. Het betreft een tweepersoonskamer (24 vierkante meter) of een familiekamer (28 vierkante meter) voor maximaal vier personen. De kamers beschikken over ruime bedden, een bad/douche, haardroger en een toilet. Vanzelfsprekend is er ook een televisie beschikbaar en een kosteloos kluisje voor de waardevolle spullen. De hotelkamers in The Manhattan At Times Square Hotel zijn redelijk standaard en niet overdreven luxe. Dat is ook niet nodig, aangezien jij vrijwel de gehele dag doorbrengt in het bruisende New York.

The Manhattan At Times Square Hotel kamer

Ligging van The Manhattan At Times Square Hotel

De ligging van The Manhattan At Times Square Hotel is ideaal. Jij kan als toerist eenvoudig gebruik gaan maken van de metrolijnen, aangezien het metrostation op loopafstand bereikbaar is. Daarnaast is het Winter Garden Theatre en het Museum of Modern Art eveneens om de hoek gevestigd. Het hotel is gelegen in de wijk Midtown Manhattan en deze locatie heeft veel te bieden. Er kan bijvoorbeeld ook een bezoekje worden gebracht aan het altijd leuke Times Square, terwijl het eveneens een geweldige ervaring zal zijn om een wandeling te maken door Central Park. Er worden in de directe omgeving ook diverse tours georganiseerd en het is online mogelijk om tickets voor deze tours te boeken.

The Manhattan At Times Square Hotel verkeer