CitizenM Hotel Times Square

CitizenM Hotel Times Square, betaalbaar hotel New York.

In centrum stad, ideaal voor een verblijf in kader citytrip New York. Hotel nabij Central Park.
Indien je een goed en relatief goedkoop hotel New York zoekt met 2 persoons kamers. Goedkoop overnachten in New York centrum met 2.

Stedentrip New York en op zoek naar hotel?

New York is een geliefde vakantiebestemming onder de Nederlanders en Belgen. Veel mensen boeken een 5 daagse citytrip New York. Maar een verblijf van 7, 8 of meer dagen is ook niet verkeerd. Want je raakt in New York nooit uitgekeken.


Overnachten in New York

Er reizen jaarlijks meer dan 230.000 Nederlanders en Belgen naar de Amerikaanse wereldstad. Dat heeft goede redenen, zoals ontelbaar veel bezienswaardigheden en de vermakelijke activiteiten. Jij moet in New York ook nog ergens overnachten, bijvoorbeeld in het CitizenM Hotel Times Square. Het hotel is gelegen in het hart van de stad en kan zeker bestempeld worden als modern. CitizenM kent zijn oorsprong uit Amsterdam en heeft een duidelijk doel. Iedere reiziger moet tegen een goede prijs kunnen overnachten in New York op een geweldige locatie. Dat is aardig gelukt, want CitizenM Hotel Times Square is een betaalbaar hotel op een onbetaalbare locatie. Het fijne is dat jij in het hotel helemaal tot rust kan komen, terwijl alle drukte letterlijk voor de deur is te vinden. Het is online mogelijk om nu alvast een kamer te boeken in het populaire CitizenM Hotel Times Square.

CitizenM Hotel Times Square terras

Faciliteiten in het CitizenM Hotel Times Square

Het CitizenM Hotel Times Square is modern en futuristich ingericht. De bezoeker zal één ding direct opvallen en dat is de huiselijke sfeer in de lobby. Het gehele gebouw staat vol met kunst. Het relatief grote hotel beschikt over een drietal liften. Vanzelfsprekend kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de WiFi. Inchecken kan de bezoeker zelf doen, maar er zijn ook medewerkers beschikbaar die daarbij een handje kunnen helpen. Mocht je een drankje willen drinken, dan raden wij je aan om even naar de 21e verdieping te gaan. De cocktailbar is één van de hoogtepunten in het hotel en is 24 uur per dag geopend. Je kan trouwens op andere locaties in het hotel ook terecht voor een hapje en een drankje.

Hotel New York met fitness ruimte

Daarnaast is er nog een fitnessruimte beschikbaar, welke 24 uur per dag is geopend. Parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage van het hotel, maar dat kost wel 45 dollar per dag. De bezoeker kan ook zijn boodschappen doen in de deli in het hotel.

CitizenM Hotel Times Square fitness

Hotelkamers in het CitizenM Hotel Times Square

Het unieke aan het CitizenM Hotel Times Square is dat de bezoeker slechts één soort kamer kan boeken, aangezien alle hotelkamers identiek zijn aan elkaar. Het betreft enkel kamers voor twee personen met een kingsize bed. Vanzelfsprekend kan de bezoeker ook onder de moderne regendouche stappen. Alle kamers beschikken ook nog over een tablet, waarmee alle elementen in de kamer kunnen worden afgesteld. Het gaat bijvoorbeeld ook om de gordijnen, die jij via de tablet kan openen of sluiten.

Locatie van het New Yorkse hotel

Het grootste pluspunt van het CitizenM Hotel Times Square is de locatie, daar is geen twijfel over mogelijk. Aangezien jij zeer dichtbij het beroemde Times Square overnacht, zijn ook de bekende bezienswaardigheden vlakbij gevestigd. Je kan daarnaast ook gebruik maken zo goed als alle metrolijnen in de stad, wat een groot voordeel is voor de vakantieganger. Wij raden je ook aan om een wandeling te maken naar Central Park.

CitizenM Hotel Times Square midden in New York

Je kan op Times Square terecht voor een groot aantal bekende winkels, zoals de populaire M&M Store en de Disney Store. Daarnaast zijn er verschillende kledingswinkels op Times Square gevestigd. Vakantiegangers met een lekkere trek moeten zeker de Hershey’s Chocolate World Store binnenstappen. Daarnaast staat Times Square bekend om zijn musea, zoals het Madame Tussauds. En niet te vergeten, je kan ook nog een musical bijwonen op Broadway.

Geen all inclusive mogelijkheden.

Het is bij dit goedkope en toch luxe hotel Times Square niet mogelijk een all inclusive arrangement te boeken. Hotels met all inclusive arrangement zijn er meer in Europa. Binnenkort hopen wij echter toch een aantal all inclusive hotels New York te presenteren want een all inclusive citytrip New York heeft zeker zijn voordelen.

CitizenM Hotel Times Square bar

Zelf je citytrip New York samenstellen

Indien je zelf je 4, 5, 6 of 7 daagse citytrip New York wilt samenstellen, is een hotelkamer boeken bij CitizenM Hotel Times Square een goed idee. Door niet alleen hotelovernachtingen New te boeken maar ook goedkope vliegtickets New York, kan jij een goedkope stedentrip centrum New York samenstellen. Elders presenteren we meer aantrekkelijke hotels centrum New York.


VakantieDiscounter New York banner