Ideale hotel New York vinden

Tips om het ideale hotel in New York te vinden

Citytrip New York boeken en zelf het ideale hotel New York vinden?

VakantieDiscounter New York banner

Budget hotel of luxe hotel New York?

Je hebt eindelijk de vakantie die je verdient na een lange tijd hard werken. Je vond het nodig om jezelf te belonen met een reis naar de Big Apple; New York, New York, here you come…je hebt de brochures klaar, de reischecks zitten in je handtas en je draagt je beste Gucci-bril om je tegen de felle schittering van de zon te beschermen. Maar ben je niet iets vergeten?
Zoals…misschien weten in welk hotel in New York je gaat verblijven? Kies je voor een budget hotel New York zoals of juist een luxe hotel New YorK? De keuze aan hotels in New York is groot en gevarieerd.


zonsopkomst New York

Veel in New York te zien

Een rondreis door New York is ongetwijfeld een paradijs met alle toeristische trekpleisters die het rijk is, maar ongetwijfeld zullen de prijzen van New York op het eerste gezicht je wenkbrauwen doen fronsen en mogelijkerwijs je wenkbrauwen doen fronsen. Maar vergeet niet, alles heeft een prijs en de huur of woonruimte is meestal het moeilijkst aan te pakken als het om New York gaat. Bij het kiezen van een hotel om in New York te verblijven is het dan noodzakelijk dat je jezelf de volgende vragen stelt, zodat je kunt bepalen welke plek ideaal is.


1.) In welk deel van New York ben je van plan te verblijven?

New York is onder te verdelen in verschillende districten en deze districten bepalen meestal het scala aan hotelprijzen waarmee je te maken krijgt. Wil je dat je hotel in Manhattan ligt, waar de meeste bezienswaardigheden van New York te vinden zijn? Wil je echter in een funky upbeat wijk verblijven, dan zijn de hotels in Soho en Greenwich en dergelijke waarschijnlijk wat je zoekt.

TUI Stedentrip New York banner

2.) Hoeveel kun je je veroorloven?

Nu we een specifieke locatie in gedachten hebben, is de volgende stap het tellen van onze beschikbare dollars. Hotels in New York variëren van exorbitant tot heerlijk goedkoop. Uiteraard zijn de kenmerken enigszins afhankelijk van de prijs.

Yotel hotel Times Square

3.) Met wie ben je?

Neem je kinderen mee, dan kunnen natuurlijk niet alle hotels in New York hun deuren openen om je te ontvangen. Zeker als je ook nog eens de Harry Potter Musical wilt zien. Met kinderen op sleeptouw kunnen we hotels voorstellen als het Doubletree Guest Suites en het Hilton Time Square, hotels die beide bekend staan om betrouwbare, warme en efficiënte service. En dan zijn er nog de huisdieren. Als je het type bent om je Dalmatiër of Siamees overal mee naar toe te nemen, dan worden de lijsten met mogelijke hotels in New York waar je kunt verblijven nog kleiner. Reizigers met hun harige vrienden kunnen hotels als 70 Park Avenue Hotel en Carlyle Hotel bezoeken, die zelfs hondenuitlaatservice bieden voor het geval je het druk hebt met je rondreis door New York City. Zo kan je dus zelfs een hotel met hond in New York boeken.


4.) Welke voorzieningen / diensten heb je nodig?

Als je op een soort zakenreis bent, dan geef je zeker de voorkeur aan een hotel met internettoegang. Als je van plan bent een of andere bijeenkomst te organiseren, dan zul je ook geïnteresseerd zijn om de hotelfaciliteiten te bekijken en te zien wat het beste past bij het evenement dat je in gedachten hebt. Niet alle hotels in New York hebben Olympische zwembaden, eersteklas kuuroorden en fitnesscentra, dus je moet al deze zaken in overweging nemen als je de beste verblijfplaats in New York zoekt.

uitdagend verkeer in New York

Zakkenrollers in New York

Als en wanneer je een hotel in New York vindt, laten we je nog één tip na: wees op je hoede voor zakkenrollers, maak plezier en vergeet niet een foto van het Empire State Building te maken! Je kunt tijdens je stedentrip New York veel plezier beleven, maar enige voorzichtigheid is op zijn plaats.


VakantieDiscounter New York banner