Elektrische step huren in New York

Elektrische step huren tijdens je citytrip New York

Citytrip New York geboekt en op zoek naar een goede manier om je te verplaatsen? Een Elektrische step huren tijdens je citytrip New York is een geweldig idee. Lees hier hoe en waarom. Ook ideaal voor eenmannenweekend New York.


Je makkelijk verplaatsen tijdens je stedentrip New York

Wil jij de 10 hoogtepunten van New York zien tijdens je Citytrip? Huur een elektrische step! Jij kan op allerlei manieren op verkenningstocht gaan in New York. Je kan gebruik gaan maken van het openbaar vervoer, taxi’s, scooters en huurfietsen. De nieuwste trend is echter de elektrische step. Je kan ruim zestig kilometer afleggen met de step en overal makkelijk naartoe afreizen. Daarnaast ben jij in de buitenlucht en kan je op ieder gewenst moment even stoppen. Het is dan ook voor jong en oud een leuke manier om New York te gaan verkennen.

Elektrische step huren in New York

Er geldt natuurlijk wel een minimale leeftijd van 16 jaar of ouder, alleen dan kan je een elektrische step huren in New York. De zogeheten ‘e-step’ is ook beschikbaar voor toeristen zonder een rijbewijs, wat wel zo handig is. De step kan jij afhalen bij Central Park, vandaar jouw ontdekkingstocht zal gaan beginnen. Het besturen van een elektrische step is ongekend eenvoudig, maar je kan altijd nog even extra uitleg vragen bij de verhuurder. Mocht het jouw eerste keer zijn op een e-step, dan raden wij dat zeker aan.


Verkeerregels voor de elektrische step

In New York gelden er veel verkeerregels en die zijn ook van toepassing op de elektrische step. Je kan maximaal 25 kilometer per uur bereiken op een e-step, maar dat is uitsluitend toegestaan op de fietspaden in de stad. Let op, let ook op de maximale snelheden in bepaalde straten in New York. Daarnaast moet jij minimaal 16 jaar oud zijn om een elektrische step te mogen besturen. Let op, personen van 16 en 17 jaar moeten verplicht een helm dragen. Een helm dragen is trouwens vrij normaal in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld ook op de fiets. Het is overigens ook mogelijk om een fiets te huren in New York.

uitdagend verkeer in New York

Huurprijs van een e-step in New York

Een elektrische step huren is bijzonder betaalbaar en een goede optie voor iedere vakantieganger in New York. Je kan al de gehele dag gebruik gaan maken van een e-step voor een prijs van 22,00 euro. Dat is overigens wel de vanaf prijs, de huurprijs kan namelijk flink verschillen per aanbieder. Het is online mogelijk om alvast een e-step te reserveren, deze staat dan ook gelijk voor je klaar in Central Park.


op de step door New York

Elektrische Step Tour

Je kan er ook voor kiezen om deel te nemen aan een elektrische step citytrip tour in New York. Een gids zal je gedurende de tour van alles vertellen over de omgeving en de historie van New York. Echter zal de tour enkel en alleen plaatsvinden in Central Park, maar je zal voldoende bekende bezienswaardigheden tegenkomen tijdens de tour. Het is geen goedkope tour, aangezien de prijs voor één persoon al 69,77 euro bedraagt. Het is mogelijk om korting te krijgen wanneer jij de tour boekt voor meerdere personen. De tour duurt enkele uren en een helm is inbegrepen.