New York Sightseeing Day Pass

De voordelen van een New York Sightseeing Day Pass.
New York ontdekken is een leuke activiteit en dat zal nog zoveel leuker worden met de New York Sightseeing Day Pass. Deze toeristenkaart biedt je de kans om te genieten van onwijs hoge kortingen om toegangskaartjes voor bekenede bezienswaardigheden en activiteiten in de Amerikaanse stad.

TUI Stedentrips New York banner


Maakt je citytrip New York goedkoper

Het grootste voordeel van een New York Sightseeing Day Pass is dat jij veel goedkoper uit bent met je citytrip New York , maar ook eenvoudiger de populaire hotspots in New York kan gaan bezoeken. De New York Sightseeing Day Pass is verkrijgbaar voor meerdere dagen en jij kan de toeristenkaart nu alvast online aanschaffen. Ideaal als je bijvoorbeeld een 4 daagse last minute citytrip New York hebt geboekt.


uitdagend verkeer in New York

New York Sightseeing Day Pass online kopen

De New York Sightseeing Day Pass kan jij gemakkelijk en snel online kopen. De toeristenkaart is verkrijgbaar voor 3, 4, 5, 6, 7 of zelfs 10 dagen. Het is mogelijk om te genieten van meer dan 60% korting op de losse toegangsprijzen. Kinderen tot en met twee jaar krijgen gratis toegang. De New York Sightseeing Day Pass is verkrijgbaar voor volwassen en kinderen (3 tot 12 jaar). De prijzen beginnen bij 124 dollar en kunnen oplopen tot maximaal 328 dollar. De goedkoopste kaarten zijn verkrijgbaar voor drie dagen, wat ideaal is voor de toerist die slechts een korte periode in New York verblijft.


Wat kan ik doen met de New York Sightseeing Day Pass?

Jij kan met de New York Sightseeing Day Pass genieten van onwijs veel gemak en lage prijzen. De populaire toeristenkaart geeft namelijk toegang tot ruim 100 bezienswaardigheden, attracties en zelfs stadstours. Je kan een bezoekje brengen aan de Top of the Rock, het Empire State Building en andere bezienswaardigheden. Daarnaast is het mogelijk om plaats te nemen op één van de boottochten, diverse musea te bezoeken en deel te nemen aan interessante tours door bepaalde wijken in New York. Een groot voordeel is dat jij met de New York Sightseeing Day Pass ook nog onbeperkt kan reizen met de toeristenbussen, oftewel de befaamde Hop On Hop Off bussen in New York. Daardoor ben jij ook geen geld kwijt aan het openbaar vervoer of de taxi’s in de stad.

Selfie Sightseeing tour New York

Mannenweekend New York

De de New York Sightseeing Day Pass is ook aantrekkelijk in het kader van een mannenweekend New York. Indien iedereen binnen de mannen groep zo een pas aanschaft, kan je als hele groep veel leuke activiteiten doen. Boek je mannenweekend overigens bij een grote vrienden groep voorkeur niet last minute. Dan geldt niet alleen voor een citytrip New York maar bijvoorbeeld ook voor een stedentrip Washington of Londen.


Hoe werkt de New York Sightseeing Day Pass?

De New York Sightseeing Day Pass kan jij online kopen en afrekenen met de bekende betaalsystemen. Je zal vervolgens meteen een QR-code in de mail ontvangen. De desbetreffende code fungeert als de toeristenkaart. Je kan de QR-code dan ook laten scannen bij alle deelnemende bezienswaardigheden en attracties. Het is ook mogelijk om de code te printen en daadwerkelijk fysiek mee te nemen naar New York. Vergeet ook niet om de voucher te downloaden op jouw mobiele telefoon. Zodra de code is gescand bij een attractie, dan zal de looptijd ingaan.

Stedentrips New York banner

Je hoeft niet vooraf te reserveren

Het fijne van de New York Sightseeing Day Pass is dat jij geen reserveringen hoeft te plaatsen bij de deelnemende bezienswaardigheden en attracties. Je kan simpelweg naar de ingang lopen en de code scannen. Dat zal de toerist veel tijd besparen, waardoor er genoten kan worden van een ontspannen stedentrip in New York. Let op, je kan ook nog profiteren van kortingen bij bepaalde winkels en in restaurants.