4 daagse citytrips New York meest populair

Boek een 4 daagse citytrip New York inclusief vliegtickets en hotel.

Verreweg de meeste mensen die een citytrip New York boeken, boeken deze voor 4 dagen en inclusief vlucht + hotel. Er zijn een aantal gespecialiseerde reisorganisaties die deze compleet verzorgde citytrips aanbieden, één daarvan is stedentrips.nl


De meeste mensen boeken een citytrip New York voor 2 personen maar ook als single is een stedentrip New York zéér aantrekkelijk.  Je kunt als alleenstaande een citytrip naar deze metropool boeken en in een één persoons slaapkamer verblijven in een design hotel nabij Times Square.
Er is altijd wel wat te doen in New York, ook voor jou als single man of vrouw.

Stedentrips New York banner

Wat kost een citytrip van 4 dagen in New York?

Een 4 daagse citytrip New York + hotel + vlucht kost tussen de 600 en 700 euro per persoon. Dat is dan meestal inclusief ontbijt maar exclusief excursies en dergelijke.
Je bepaalt zelf je aankomstdag en vertrekdag. Je kunt bijvoorbeeld vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken op een donderdag of vrijdag en terug naar Nederland vliegen op zondag, maandag of dinsdag Je kunt ook een 5 daagse citytrip New York boeken, het prijsverschil tussen 4 dagen of 5 dagen New York is niet heel groot.


Hoe bereid je je voor op een citytrip New York?

Als je weet in welke hotel in New York je overnacht, kun je ook kijken wat de afstand is tot de bezienswaardigheden en je vervoer en excursies plannen.  Er zijn Nederlandse reisbureau’s die je tickets kunnen verzorgen voor de acttracties en bezienswaardigheden.

Manhattan New York

Via Google Maps kom je ook een heel eind.  Als je New York gaat bezoeken, kan je er in ieder geval voor zorgen dat he Google Maps op je smartfoon of tablet hebt.
Verder kan je al restaurants in New York uitzoeken. Uit eten is een feest in New York.  Ook als je van een gezonde maaltijd houdt, met verse, biologische producten, is er volop keuze.


Je moet voor je citytrip New York een online formulier ( ESTA ) invullen.

De ESTA (Electronic System for Travel Authorisation) is een online formulier dat u je in moet vullen voor je citytrip naar New York. Dat heeft te maken met de aangescherpte veiligheidseisen voor een bezoek aan de  Verenigde Staten. Een visum is niet nodig heeft, je bent wel verplicht om minimaal drie dagen voor je citytrip New York online een ESTA-online formulier in te vullen. Dat maakt een last minute citytrip New York met een vertrek korter dan 3 dagen tevens een stuk moeilijker.


Stedentrips New York banner