Donut Tour New York

Donut Tour in New York boeken

Citytrip New York geboekt? Combineer je stedentrip New York met een Donut Tour.
Je komt tijdens deze Donut Tour door de leukste wijken van New York


New York is in vele opzichten geweldig

New York is een geweldige vakantiebestemming. De reiziger kan in de Amerikaanse stad ongekend veel beleven en zien. Jaarlijks reizen er dan ook meer dan 58 miljoen toeristen naar New York. De meeste vakantiegangers kiezen voor een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en Central Park. Echter kan jij in New York ook jouw smaakpupillen gaan verwennen en een Donut Tour boeken.

New York staat bekend om zijn snacks

New York staat bekend om heerlijke en vaak toch ongezonde snacks. Je moet bijvoorbeeld denken aan de echte Amerikaanse donuts. Mocht jij een echte liefhebber zijn van donuts, dan moet je zeker deelnemen aan de Donut Tour in New York. Een ideale combinatie met een citytrip New York waarbij je de meest aangename wandelingen maakt en je smaakpupillen doet dansen.


Vegan snacks

New York staat ook bekend om de vele Vegan restaurants en plekken waar je een vegan snack kunt kopen. Ben je niet zo van zoete snacks dan heb je in New York wat te kiezen, ook voor een Vegan lunch of diner. Overigens, alles is zo goed als rookvrij.

Authentieke donutswinkels

De Donut Tour in New York biedt je de kans om de beste en meest authentieke donutswinkels in de stad te bezoeken. Gedurende de tour zal jij door Manhattan lopen en kom jij erachter waar de lokale inwoner aanklopt voor de allerbeste donut. Je kan een viertal donutswinkels gaan bezoeken en aan het einde van tour kan jij beoordelen welke donut het lekkerste was.

donut eten

Start bij 200 Fifth Avenue

De gids zal je opwachten op 200 Fifth Avenue, waarna jij een kleine wandeling maakt naar de Doughnut Plant. De winkel ademt donuts, zoals terug is te zien aan de inrichting en dan met name het behang aan de muur. Je krijgt van alles te proeven in de Doughnut Plant. Er volgen overigens meerdere informatieve wandelingen, waaronder door Chelsea en Greenwich Village.

Je zal nog een tweetal authentieke donutswinkels gaan bezoeken, maar het beste staat je nog te wachten. De laatste stop is namelijk bij Doughnut Project, een begrip in New York. Het unieke is dat iedere donutwinkel weer iets anders te bieden heeft, zoals een uniek recept voor de deeg of het gebruik van bepaalde pitten.


Tour boeken

Jij kan online alvast een plekje boeken voor de eerstvolgende Donut Tour in New York. De tour zal tweemaal per dag plaatsvinden, namelijk om 9:00 uur en 12:00 uur. De tour duurt circa twee uur. Wij raden je aan om niet teveel te eten voor de tour, aangezien de donuts behoorlijk vullend kunnen zijn. De Donut Tour is zeker een aanrader, omdat de gids ook veel informatie zal delen over de gebieden waar jij doorheen zal gaan wandelen. Het is dus niet alleen een overheerlijk tour, maar je komt ook veel te weten over de stad zelf. Het is een verrijking van jouw citytrip New York.


Miami Beach

Misschien Mimami Beach boeken voor een volgende ciytrip? Lees hier wat je voor bijzonders kunt doen in Miami Beach. Voor een bijzondere rondreis of stedentrip.