Shutdown Amerikaanse Overheid en gevolgen Citytrip New York

28 december 2018: shutdown in Amerika en jouw citytrip New York.

De democraten en republikeinen kunnen het in de Senaat niet eens worden over de begroting en daarom zit een gedeelte van de Amerikaanse overheid op slot. Veel ambtenaren in Amerika zijn naar huis gestuurd en veel openbare gebouwen en attracties zijn dicht, ook in New York. Zuur als je nu in New York bent in het kader van een 4, 5, 6, 7 of 8 daagse stedentrip New York. Veel attracties in New York zijn vanwege deze shutdown nu gesloten.


Vliegvelden New York gewoon open.

Als je een citytrip New York met vlucht hebt geboekt, kan je vlucht naar New York tijdens de shutdown periode gewoon doorgaan. De vliegvelden in New York zijn gewoon open.

VakantieDiscounter New York banner

Hotels New York gewoon open.

Heb je een citytrip New York met vlucht en hotel geboekt en ben je nu bang dat je niet naar New York kunt vliegen en dat je hotel dicht is?  Gelukkig zijn de 3 grote vliegvelden en hotels in New York gewoon geopend en zak de shutdown in dit opzicht voor je stedentrip New York geen grote gevolgen hebben. Je kunt oud en nieuw 2018/2019 gewoon in New York vieren.

TT_ad city=”new york” limit=”2″ order=”rand”]

Vrijheidsbeeld New York ook dicht vanwege shutdown december 2018.

Heb je je verheugd op een bezoek aan het Vrijheidsbeeld?  Helaas is het Vrijheidsbeeld voor het toerisme tijdens de Shutdown gesloten. Dat geldt ook voor diverse musea in New York.

vrijheidsbeeld New York

Biedt een reisverzekering of annuleringsverzekering dekking bij shutdown citytrip New York?

Helaas biedt een reis- en annuleringsverzekering geen dekking bij een shutdown in de Verenigde Staten. Het is overmacht en dat is op geen enkele polis gedekt.

TT_ad city=”new york” limit=”2″ order=”rand”]

Stedentrips New York banner

VakantieDiscounter New York banner