Corona virus en citytrip New York

Inreisverbod reizigers Europa in VS door Corona Virus

De Verenigde Staten hebben besloten dat reizigers afkomstig uit Europa voor een maand de VS niet meer in mogen. Dit als maatregel tegen het Corona virus. Dit geldt vanaf 12 maart 2020.


Uitzonderingen zijn de inwoners van Groot Brittannië. Die mogen nog wel de VS in reizen. Een beslissing met grote gevolgen voor mensen die een citytrip New York hebben geboekt of van plan waren dit de komende maanden te doen. Het Corona Virus krijgt steeds meer impact op ons leven en een nog grotere impact voor mensen die een reis hebben geboekt en de reisbranche in het algemeen.

VakantieDiscounter New York banner

Net binnengekomen:  Het inreisverbod Verenigde Staten gaat op de nacht van vrijdag op zaterdag in en is alleen voor personen.

Times Square overdag

Wat als je al een citytrip New York had geboekt voor 12 maart 2020?

Als je een stedentrip New York had geboekt voor 12 maart met ingang tussen 12 maart en 12 april zal die reis vermoedelijk aangepast kunnen worden. Neem direct contact op met de reisorganisatie waar jij je vakantie New York hebt geboekt. Als je een annuleringsverzekering had afgesloten, moet je ook contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Je hebt dan in ieder geval alles gedaan om de financiële schade te beperken.


Stedentrips New York banner