Citytrip New York via Tui boeken

Elke dag aanbiedingen New York citytrips bij Tui.

Tui, één van de grootste reisorganisaties binnen Europa, heeft bijna dagelijks voordelige citytrips naar New York. Omdat Tui haar reizen en citytrips goedkoop kan inkopen, kan ze ook flinke kortingen geven.


Zowel op de reguliere citytrips New York als op haar last minutes. Net zoals bij andere grote reisorganisaties ligt het accent hierbij op 4, 5 en 6 daagse citytrips New York inclusief vucht en hotel. Dat Tui hierbij voor kwaliteit kiest is in uw voordeel. Tui contracteert alleen de betere hotels en airlines.

TUI Stedentrip New York banner

Hier vind je de aanbiedingen citytrips New York van Tui.


Gezonde voeding en sporten tijdens je citytrip New York?

Tui is als één van de eerste reisorganisaties ingesprongen op de markt van health en fitness. Je kunt meestal tijdens een verblijf tijdens je citytrip sporten en aan je gezondheid werken. Zeker in New York zijn er hotels met fitness ruimtes en gezonde keuken.  Ook biologisch food is in New York geen enkel probleem.

selfie stedentrip New York

Citytrip boeken tijdens marathon New York?

De marathon van New York is wereldberoemd. Heb jij zin om deel te nemen aan de marathon en wil je deze combineren met een 5, 6 of 7 daagse citytrip??? Regel je citytrip dan minimaal een half jaar van tevoren. Tui biedt je alle mogelijkheden, inclusief een hotel met sportfaciliteiten in het hartje van New York.


TUI Stedentrip New York banner