Citytrip New York 2022

Een citytrip New York 2022 maken, een goed idee.

Waarom in 2022 een citytrip New York maken? Wie plannen maakt voor een stedentrip 2022 en nog nooit in New York is geweest, kan dit jaar zijn kans grijpen. Reizen naar New York is, onder voorwaarden, weer mogelijk en de prijzen van stedentrips New York zijn redelijk betaalbaar. Daarbij komt dat vliegen naar New York steeds korter duurt en het aanbod all inclusive arrangementen groeit. Wanneer boek jij je citytrip New York 2022 inclusief vliegtickets, hotel en transfers?

Stedentrips New York banner

Vind de beste aanbiedingen stedentrips New York 2022

Of je nu een 6, 7, 3 of 5 daagse citytrip New York wilt boeken, de beste aanbiedingen voor citytrips New York inclusief vliegtickets, hotel en transfers vind je hier. Onze aanbiedingen en last minutes New York zijn altijd actueel, zo krijg je méér stedentrip New York voor minder geld. Ook als je met je vriendin of vriend in 2022 naar New York wilt afreizen hebben we goed nieuws. Je vindt hier ook de beste aanbiedingen New York 2022 voor 2 personen.


Vliegtijd naar New York vanuit België of Nederland

De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar New York is zo een 8 uur ruim. Maar het kan ook zijn dat je een vliegticket New York boekt met een vliegtijd van 9 uur. Een en ander is afhankelijk van de Airline, het tijdstip waarop je vliegt. De drukte en hoeveelheid vliegverkeer en natuurlijk het vliegtuig waarin je vliegt. Bij het zoeken van de goedkoopste vliegtickets New York is het ook handig om te kijken naar het tijdstip van vertrek en aankomst. En ook de retourtijden checken natuurlijk. Als je vanuit Amsterdam naar New York vliegt, zal de gemiddelde vliegtijd niet veel afwijken van die vanuit Brussel. De verschillen in de prijzen van vliegtickets New York kunnen wel groot zijn. Ook als je vanuit Duitsland naar New York vliegt.


Marathon New York 2022

Eén van de redenen om dit jaar een stedentrip New York 2022 te boeken, is om naar de marathon te komen kijken. Er van uitgaande dat de Marathon New York 2022 dit jaar door gaat en het coronavirus géén roet in het eten gooit, staat deze gepland op zondag 6 november 2022. Je zou dus een 7 daagse citrytrip New York kunnen boeken van 4 tot 11 november 2022 of of 5 tot 12 november 2022. Ga je zelf de marathon New York lopen en ben je ingeschreven? Gefeliciteerd want dit wordt vast een unieke en onvergetelijke ervaring. Met wat training en gezonde voeding loop jij deze internationale marathon misschien wel binnen de 5 uur. Wist je overigens dat bijvoorbeeld TUI speciale New York marathonreizen organiseert? Leuk om met gelijkgestemden zo een sportreis New York te boeken.

marathon van New York

Rookvrije zones in New York

Als je een sporter bent en de marathon van New York wilt lopen, wil je natuurlijk niet in een omgeving zijn waar gerookt wordt. Iedereen weet inmiddels wel dat roken slecht is voor de gezondheid en dat meeroken ook schadelijk is. De bestuurders van New York hebben dat ook erkend en in wetgeving vastgelegd waar roken wel of niet toegestaan is. Je mag op bijna geen enkele openbare plek in New York roken en er zijn veel rookvrije zones. Wil je meer weten over roken in New York en de rookvrij zones, lees dan dit artikel over roken in New York. Een niet roker wordt hier blij van. Zware rokers kunnen New York maar beter vermijden.


De leukste dagtrips New York

Natuurlijk wil jij tijdens je bezoek aan New York leuke uitjes en dagtrips maken. Je krijgt bij een 3, 5 of zelfs 7 daagse citytrip New York al snel te maken met keuzestress want er is zo veel te zien en te doen. Wij hebben daarom de 10 “Must See van New York” in een overzicht voor je geplaatst. Zo kan je snel vinden naar waar jij op zoekt bent. Natuurlijk wil je het Vrijheidsbeeld van New York zien en wellicht ook een bezoek brengen aan Broadway. Maar New York is groot en er zijn zo véél hoogtepunten. Bepaal voor je op reis gaat welke dagtrips New York je gaat maken en ook hoe het vervoer geregeld is. Als je van de metro New York gebruik gaat maken, kan je snel van hoogtepunt naar hoogtepunt gaan. Lees hier alles over de metro van New York