Blog

zaterdag 20 januari 2018
Citytrip New York via Tui boeken
Tags: hotels met fitness ruimtes, marathon New York, Tui, citytrip New York
Elke dag aanbiedingen New York citytrips bij Tui.

Tui, één van de grootste reisorganisaties binnen Europa, heeft bijna dagelijks voordelige citytrips naar New York. Omdat Tui haar reizen en citytrips goedkoop kan inkopen, kan ze ook flinke kortingen geven. Zowel op de reguliere citytrips New York als op haar last minutes. Net zoals bij andere grote reisorganisaties ligt het accent hierbij op 4, 5 en 6 daagse citytrips New York inclusief vucht en hotel. Dat Tui hierbij voor kwaliteit kiest is in uw voordeel. Tui contracteert alleen de betere hotels en airlines. 

Hier vind je de aanbiedingen citytrips New York van Tui.

Gezonde voeding en sporten tijdens je citytrip New York?

Tui is als één van de eerste reisorganisaties ingesprongen op de markt van health en fitness. Je kunt meestal tijdens een verblijf tijdens je citytrip sporten en aan je gezondheid werken. Zeker in New York zijn er hotels met fitness ruimtes en gezonde keuken.  Ook biologisch food is in New York geen enkel probleem.

Citytrip boeken tijdens marathon New York?

De marathon van New York is wereldberoemd. Heb jij zin om deel te nemen aan de marathon en wil je deze combineren met een 5, 6 of 7 daagse citytrip??? Regel je citytrip dan minimaal een half jaar van tevoren. Tui biedt je alle mogelijkheden, inclusief een hotel met sportfaciliteiten in het hartje van New York.


Geplaatst door: Webmaster op 09:32
Geen reacties
dinsdag 16 januari 2018
New York moet je gezien hebben
Tags: blog, groepsreis, hotel, rondreis, vlucht, 5, 6, 7 daagse citytrip New York
In veel tv series is New York de stad, metropool waar de serie is opgenomen. New York is dan ook een opwindende en spannende stad welke je eens in je leven bezocht moet hebben.

Er is in New York enorm veel te zien en te beleven. Zelfs als je een 5, 6 of 7 daagse citytrip New York hebt geboekt, kom je nog veel tijd om alles te zien en te ervaren.
Want naast de Brooklyn Bridge, Broadway, Bryant Park, New York Times Square is er  nog zoveel meer te zien.  Je kijkt je ogen uit en komt tijd tekort.

Je goed voorbereiden op je citytrip New York.

Omdat je tijdens je citytrip New York niet alles kunt zien, is het noodzakelijk je goed voor te bereiden en een selectie te maken van datgene je wilt zien. Als je een groepsreis of rondreis New York inclusief gids hebt geboekt, heb je daar minder mee te maken.

Ligging hotel New York is erg belangrijk.

Als je op zoek gaat naar een goedkope citytrip New York inclusief hotel en vlucht, staar je dan niet alleen blind op de prijs van de stedentrip New York.  De ligging van het hotel is minstens zo belangrijk.
Geplaatst door: Webmaster op 07:14
Geen reacties